Industrivegen 43 C
6600 Sunndalsøra

71 69 89 50
71 69 89 51

jls@jonlsaeter.no

KJØPE SENTRALSTØVSUGER?

Køpe sentralstøvsuger? Når du investerer i en sentralstøvsuger er det viktig at du velger den modellen som dekker ditt behov best.

Det er mange ulike modeller å velge mellom fra markedsledende Flexit. Nedenfor finner du noen råd og tips for deg som skal kjøpe sentralstøvsuger.

Det er mange ulike modeller å velge mellom fra markedsledende Flexit. Nedenfor finner du noen råd og tips for deg som skal kjøpe sentralstøvsuger.

Sugeeffekten er viktig – ikke motorstørrelsen

Tidligere var wattstyrken på støvsugermotoren et uttrykk for effektivitet. Denne betegnelsen sier ikke noe om hvor godt rengjøringsresultatet blir. Det er det støvsugerens sugeeffekt som avgjør. Denne effekten er også oppgitt i watt, og må ikke forveksles med wattstyrken på støvsugermotoren.

Sørg for at du får en sentralstøvsuger med optimal sugeeffekt og som er tilpasset ditt behov. Da er du sikret det beste rengjøringsresultatet.

Sett krav til lyd – velg en sentralstøvsuger

En sentralstøvsuger blåser det skadelige finstøvet ut av huset. Fra utblåsningsrøret på ytterveggen vil du kunne høre en svak lyd. Inne hører du bare lyden fra munnstykket når du støvsuger. I det rommet der sugeenheten er plassert vil det være noe lyd.

Velg en stor, kjent og seriøs leverandør

Kjøper du sentralstøvsuger fra en stor norsk leverandør, og du er sikret god service og skikkelig oppfølging også i fremtiden. Vi har lang erfaring med sentralstøvsugere og bistår deg med å velge en løsning tilpasset ditt behov.

Fordeler ved bruk av sentralstøvsuger:

  • Blåser det skadelige finstøvet ut av huset
  • Rimelig engangsinvestering
  • Monteres enkelt i nye og i eksisterende boliger
  • Gjør renholdet enklere

Våre kunder er hovedsaklig fra Molde, Kristiansund, Sunndal, Tingvoll, Nesset, Surnadal, Oppdal og områdene rundt.
Ta kontakt for mer informasjon om kjøp av sentralstøvsuger!


Kontakt Info

Industrivegen 43 C
6600 Sunndalsøra
Telefon: 71 69 89 50
Telefax: 71 69 89 51