71 69 89 50 jls@jonlsaeter.no Man - Fre 07.00 - 15.30
   

Takarbeid

Jon L. Sæter AS stiller gjerne som eneleverandør eller som underleverandør for ditt neste takprosjekt. Vi har lang erfaring med arbeid på tak og leverer kvalitet på alle områder. I vårt eget blikkenslagerverksted produserer vi tilpassede takrenner og andre typer beslag til tak ved behov.

Se oppdrag    Be om tilbud

Takarbeid

Takarbeid fordrer god materialkvalitet fordi et nordisk klima med mye regn og nedbør setter ekstra krav til ditt tak. Derfor bør taktekking, taksikring, takomlegging og restaurering av tak utføres av håndverkere med den rette kompetansen.

Jon L. Sæter har lang erfaring med tak og har utført mange ulike typer oppdrag innenfor takarbeid, takomlegging og taktekking.

Kunder og markedsområder

Våre kunder er kommuner og offentlige etater, bedrifter og private i Molde, Kristiansund, Sunndalsøra, Tingvoll, Nesset, Surnadal, Oppdal og omegn. Vi tar også på seg oppdrag i øvrige deler av landet hvor dette er riktig å gjennomføre.

Ta kontakt for mer om våre tjenester og pris på takarbeid.

Taktekking

Taktekking er et av våre primærområder og våre taktekkere har lang erfaring med takarbeid,takomlegging og tekking av tak på bolig og næringsbygg.

Decra Takpanner er konstruert for å tåle alle slags påkjenninger – det er uknuselig, vedlikeholdsfritt og orkansikkert. Platenes struktur, form og dype profil gir Decra-taket sitt vakre og klassiske utseende. Taktekking med Decra er velegnet både til nybygg og til rehabilitering.

Takomlegging

Behov for omlegging av tak? Vi har ekspertisen du søker!
Vårt firma har lang erfaring med takomlegging og utfører omlegging av alle typer tak.

Hvert år deltar Jon L. Sæter AS i større og mindre rehabiliteringsprosjekter hvor vårt firma har hovedansvaret for blant annet takomlegging. Mange av disse oppdragene innbefatter også utbytting av detaljer og taksikring.

Taksikring

Taksikring må settes opp for at folk som feiere, blikkenslagere, taktekkere og andre som har taket som arbeidsplass skal kunne bevege seg sikkert på dette området. I tillegg skal det sikres mot at snø og is raser ukontrollert ned og skader mennesker og gjenstander.

Vi monterer nedløpssystemer, snøfangere og annet utstyr til næringsbygg, offentlige bygninger og private boliger.

Restaurering av tak

Vi har lang erfaring med restaurering av gamle tak!

Skal du restaurere et gammelt tak?
Jon L. Sæter AS har lang erfaring med restaurering av tak og hvert år deltar vi i større og mindre rehabiliteringsprosjekter. Mange av disse oppdragene innbefatter også utbytting av detaljer.

Komplette takløsninger

Vi utfører nesten alle typer av takarbeid for kunder over hele Nordmørsregionen og deler av Romsdal. Vår erfaring gjør oss til din komplette leverandør av små og store takprosjekt.

Få tilbud