71 69 89 50 jls@jonlsaeter.no Man - Fre 07.00 - 15.30
   

Ventilasjon

Jon L. Sæter utfører alt av montering, service og vedlikehold av alle typer ventilasjonsanlegg for bolig og næringsbygg. Vi har solid erfaring og kunnskap innen ventilasjonsanlegg fra Ensy, Flexit og SystemAir. Vi har rask levering på utførelse av ventilasjon til både næring og bolig.

Prosjekter    Be om tilbud

Ventilasjon

Alt innen ventilasjon for bolig og næringsbygg

Ventilasjon er et viktig satsningsområde og vi har utført ventilasjonstjenester for private boliger og næringsbygg i mange år.

Som totalleverandør prosjekterer og monterer Jon L. Sæter AS det meste innen boligventilasjon og næringsventilasjon for private, næringsliv, boligsameier og offentlige etater.

Service og vedlikehold av ventilasjonsanlegg

Vi utfører også alt innen service og periodisk vedlikehold av ventilasjonsanlegg.

Kunder og markedsområder

Våre kunder er kommuner og offentlige etater, bedrifter og private i Molde, Kristiansund, Sunndalsøra, Tingvoll, Nesset, Surnadal, Oppdal og omegn.

Jon L. Sæter AS tar også på seg oppdrag i øvrige deler av landet hvor dette er riktig å gjennomføre.

Kontakt oss for mer informasjon, eller pris på ventilasjon til bolig og næringsbygg.

Boligventilasjon

Boligventilasjon er først og fremst en investering i egen helse, men er også økonomisk lønnsomt. Med dagens utvikling av strømpriser et dette noen av de beste tiltak for god energiøkonomi.

Vårt firma har ventilasjon for bolig som et av våre kjerneområder og leverer i hovedsak 2 typer ventilasjonssystemer, avtrekksventilasjon og balansert ventilasjon.

Næringsventilasjon

Næringsventilasjon er først og fremst en investering i de ansattes helse, men er også gode tiltak for ENØK og dermed økonomisk lønnsomt for bedriften.

Våre ventilasjonsanlegg for industribygg, kontor, skoler, barnehager og andre institusjoner er derfor en god investering i de ansattes helse og effektivitet. Vi benytter kun markedsledende produsenter hvor kvalitet sammen med pris er viktige faktorer.

Balansert ventilasjon

Jon L. Sæter AS leverer alt innen balansert ventilasjon for private boliger, næringsbygg og andre bygninger. Lang erfaring og stadig skolering av våre ansatte gjør at vi kan levere ditt ventilasjonsanlegg til avtalt tid og pris.

Du må gjerne kontakte oss for et gratis anbud på balansert ventilasjon.

Service og vedlikehold

Service og vedlikehold av ventilasjonsanlegg er noe som utføres alt for sjeldent. Alle typer ventilasjonsanlegg behøver tilsyn for å bevare full effektivitet. Det gir bedre helse og er god ENØK.

Periodisk vedlikehold
Vi utfører service og periodisk vedlikehold av ventilasjonsanlegg, samt leverer og skifter filter til anlegget.

Totalentreprenør innen ventilasjon

Jon L. Sæter utfører alt innen ventilasjon til både privat bolig og næringsbygg for kunder over hele Nordmøre.

Få tilbud