Industrivegen 43 C
6600 Sunndalsøra

71 69 89 50
71 69 89 51

jls@jonlsaeter.no

Boligventilasjon

slide1-150x150Boligventilasjon er først og fremst en investering i egen helse, men er også økonomisk lønnsomt. Med dagens utvikling av strømpriser et dette noen av de beste tiltak for god ENØK!

Vårt firma har ventilasjon for bolig som et av våre kjerneområder og leverer i hovedsak 2 typer ventilasjonssystemer, avtrekksventilasjon og balansert ventilasjon.

Balansert ventilasjon, bra for helsen og god ENØK

Med balansert ventilasjon får du et bedre inneklima og luftmengden i de enkelte rom kan bestemmes. Friskluft varmes opp og tilføres boligen i samme mengde som luften som trekkes ut, og luften skiftes ut kontinuerlig.

Avtrekksventilasjon – Mekanisk undertrykksventilasjon

Avtrekksventilasjon er en form for mekanisk eller naturlig ventilasjon basert på undertrykk som tilfører frisk luft utenfra. Avtrekksventilasjon er mye brukt på kjøkken, bad og våtrom.

Lang erfaring med boligventilasjon

Vi hart lang erfaring med boligventilasjon og gjennom vårt produksjonsverksted på Sunndalsøra leverer vi alt innen ventilasjon til private boliger i områdene Molde, Kristiansund (eget datterselskap), Surnadal, Nesset, Tingvoll, Oppdal og omegn.

Kontakt vårt firma for mer informasjon eller pris på nytt ventilasjonsanlegg for din bolig.


Kontakt Info

Industrivegen 43 C
6600 Sunndalsøra
Telefon: 71 69 89 50
Telefax: 71 69 89 51